KLAAR OM MEER TE LEREN?

Aan de slag met de bescherming van uw bedrijfsgegevens

VUL HET FORMULIER IN OM CONTACT OP TE NEMEN

Fysieke zaken zijn meestal wel te vervangen. Bedrijfsgegevens kunnen daarentegen voor altijd verloren gaan. Wij zorgen voor de geschikte back-upoplossingen voor uw bedrijf.

Waar te beginnen

1

2

3

BEOORDELING

EERSTE BACK-UP

AUTOMATISCHE BACK-UPS

Na een consult bepalen onze experts welke oplossing het beste bij uw bedrijf past en hoeveel opslagruimte u nodig hebt. Op basis hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Ons team ondersteunt uw bedrijf bij de installatie van de software die het back-upproces automatiseert. De eerste back-up wordt gestart en uw systeem is gereed voor gebruik.

De gegevens van het bedrijf worden bijna in real-time automatisch veilig opgeslagen, zonder handmatige handelingen. Als er zich een doemscenario voltrekt, dan helpt ons serviceteam u graag met het snel herstellen van uw bedrijfsgegevens.

Zowel grote concerns als kleine bedrijven kiezen voor ons.

CyberFortress behoort wereldwijd tot de toonaangevende leveranciers van diensten op het gebied van bedrijfsgegevensback-ups. Hoewel we groot zijn in wat we doen, hebben we ons gespecialiseerd in oplossingen die geschikt zijn voor zowel kleine onafhankelijke bedrijven als voor grote bedrijven die kiezen voor veilige gegevensopslag in Nederlandse datacenters. Ons Europese hoofdkantoor bevindt zich in Oslo.


We kunnen zowel grote als kleine bedrijven van dienst zijn. We maken geen gebruik van starre, technische platforms, maar gebruiken meerdere standaarden op basis van de behoeften van onze klanten. CyberFortress behoort wereldwijd bijvoorbeeld tot de grootste klanten van Veeam, één van onze leveranciers van back-upsoftware. Tegelijkertijd maken we ook gebruik van een aantal andere robuuste systemen om back-ups naar onze servers over te brengen, op basis van de behoeften van elke klant.


Als klant hebt u, ongeacht de omvang van uw bedrijf, toegang tot ons serviceteam. Dit team omvat diverse experts op het gebied van gegevensopslag en-herstel.


Wij hebben ook voor uw bedrijf de juiste oplossing.

Automatische back-ups beschermen bedrijven tegen...

  • Downtime als gevolg van een data-inbreuk
  • Corrupte gegevens als gevolg van ransomware
  • Brand en fysieke diefstal, bliksemschade/spanningspieken
  • Systeemfouten
  • Downtime of storing bij een cloudaanbieder
  • Menselijke fouten, zoals het verwijderen of overschrijven van belangrijke bestanden

Wist u dat een goede back-up ook belangrijk is als u gebruik maakt van clouddiensten? Als er zich een doemscenario voltrekt, dan wijzen de meeste aanbieders elke verantwoordelijkheid voor uw gegevens af. De gevolgen van de gegevens die verloren zijn gaan, zijn volledig voor u - ook al is het niet uw schuld.

Door middel van datadeduplicatie, compressie en zogenaamde “delta differencing", verminderen we het back-upverkeer over het hele netwerk.


Er wordt voortdurend een back-up gemaakt van kritische servers, en van minder belangrijke servers als dat nodig wordt geacht (elke minuut, elk uur, elke dag, elke week of elke maand).


Versiebeheer van bestanden: bewaar zoveel kopieën als u nodig hebt. Maak zo vaak als nodig een back-up.


Constante analyse van het systeem om systeemschade zoals defecte RAID-controllers, bestandssystemen, besturingssysteemfouten, schijfsubsystemen of netwerkpakketverlies, enz. aan het licht te brengen.


Speciale accountmanagers helpen u bij elk aspect van de bescherming van uw gegevens: analyse, ontwerp, configuratie en installatie, bewaking en meldingen van online back-ups, gegevensherstel, beveiliging van het datacenter en accountbeheer.

Technical Solution

CyberFortress can create backups from Exchange, Windows, VMware, Hyper-V, SQL servers, enterprise apps, mobile devices, cloud-based programs, and other environments. We offer complete protection of files, programs, or machines.

Copyright © 2022 Cyberfortress | Nederland: 036 799 8790